Informeer gerust via mail en per telefoon of er nog mogelijkheden zijn om een weekendje, midweek,of week bij ons te boeken. We kunnen altijd samen zoeken naar een geschikt moment voor uw vakantie. Indien u speciale wensen mocht hebben kunt u dat kenbaar maken. Wij zoeken graag voor u het e.e.a. uit.        Denk bijvoorbeeld aan speciale wandelingen, een jubileum, verjaardag, geleide stadswandeling door Maastricht, Luik of Aken. Op voorhand kunt u al van alles vragen en dan goed voorbereid aan uw vakantie beginnen. Er bestaat ook een mogelijkheid om alvast boodschappen voor u te doen. Geef ons uw lijstje en wij zorgen dat alles klaar staat in de koelkast. Dit kan heel handig zijn bij late aankomst, druk gehad bij vertrek, geen plaats meer in de auto of gewoon het gemak!

U ziet wij zijn flexibel en staan graag voor u klaar, het is immers uw vakantie! Tot snel?