"PARADIESKE"

EEN UNIEKE ERVARING

IN EEN SCHITTERENDE OMGEVING

GENIETEN VAN EEN DRANKJE

OP EEN VAN DE SCHADUWRIJKE PLEKKEN IN DE TUIN ONDER EEN BOOM OF LEKKER LUIEREN OP EEN VAN DE LIGBEDJES

HEERLIJK WANDELEN IN DE OMGEVING

Ook uw hond is welkom!

DE BUREN

De omgeving

Het vakantiehuisje ligt in het rustigste gedeelte van de Voerstreek. Deze streek is een waar wandel- en fietsparadijs, met overweldigende natuur, gelardeerd met pittoreske hoeves en vakwerkhuizen. Direct aan het natuurhuisje beginnen diverse routes. Over kleine landweggetjes en bospaden loop je langs adembenemende vergezichten met hagen, hoogstamboomgaarden, oude knotbomen, bronnen en stromende beken, groeven en holle wegen. Ontdek in de stilte de pracht van de natuur!

Of maak een uitstapje op zoek naar naar cultuurhistorische elementen, uniek voor de Voerstreek: kastelen, monumentale hoeves, kapellen, kruisen etc.

De steden Maastricht, Aken en Luik bevinden zich elk niet verder dan 30 km. van het Paradieske. Al deze steden kenmerken zich door hun oude binnensteden, de vele musea en de talrijk aanwezige historische monumenten en bezienswaardigheden. Sportieve gasten kunnen in de directe omgeving volop wandelen, fietsen, mountainbiken, golfen, tennissen, zwemmen, langlaufen, skiën of snowboarden (Snowworld).

Links met informatie over de omgeving:

Ontdek de holle wegen en prachtige wandelpaden in de Voerstreek!