"PARADIESKE"

EEN UNIEKE ERVARING

IN EEN SCHITTERENDE OMGEVING

GENIETEN VAN EEN DRANKJE

OP EEN VAN DE SCHADUWRIJKE PLEKKEN IN DE TUIN ONDER EEN BOOM OF LEKKER LUIEREN OP EEN VAN DE LIGBEDJES

HEERLIJK WANDELEN IN DE OMGEVING

Ook uw hond is welkom!

DE BUREN

Gelegen in het dal van de bron van het riviertje de Veurs ligt ons kleine romantische vakwerkhuisje dat wij authentiek en sfeervol hebben ingericht: beleef een huisje van hout en leem, helemaal privé in een grote tuin.

VAKANTIEWONING PARADIESKE

In de grote tuin met enkele hoogstamfruitbomen ligt een “paradijsje” verscholen, een knus huisje met alle ruimte voor 2-4 personen.

De ingang ligt direct aan een smal steegje. Via de voordeur komt u in een halletje, aangrenzend aan de zitkamer met een houtkachel. Hier staat o.a. een bank die ook als slaapbank kan worden gebruikt. Vanuit de woonkamer leidt een authentieke wenteltrap u naar de tuinverdieping waar de eetkamer, de keuken, de badkamer en de 2-persoons bedstee zich bevinden. Vanuit deze kamer kunt u het intieme terrasje en de tuin betreden. Op de zolder staan tenslotte nog twee eenpersoonsbedden.

De keuken is o.a. voorzien van een grote oven, magnetron en koffiezetapparaat. In de zitkamer vindt u een TV met schotelantenne, DVD-speler en een radio/cd-speler. Er is draadloos internet beschikbaar.