"OS PARADIESKE"

EEN UNIEKE ERVARING

IN EEN SCHITTERENDE OMGEVING

GENIETEN VAN EEN DRANKJE

OP EEN VAN DE SCHADUWRIJKE PLEKKEN IN DE TUIN ONDER EEN BOOM OF LEKKER LUIEREN OP EEN VAN DE LIGBEDJES

HEERLIJK WANDELEN IN DE OMGEVING

Ook uw hond is welkom!

DE BUREN

Gelegen in het dal van het riviertje de Veurs ligt ons kleine romantische vakwerkhuisje dat wij met zorg hebben ingericht: eenvoudig met gezellige boeren meubeltjes.

VAKANTIEWONING PARADIESKE

In de grote tuin, omringd door hoogstamfruitbomen, ligt de vakantiewoning. Het is een gezellige woning met ruimte voor 2-4 personen. De ingang bevindt zich aan de straatkant, waar ook gelegenheid is om uw auto te parkeren. Via de hal komt u in de zitkamer met een houtgestookte open-haard/kachel.

Van hieruit leidt een ouderwetse spiltrap u naar de tuinverdieping waar de eetkamer, de keuken, de badkamer en de 2-persoons bedstee zich bevinden. Vanuit deze kamer kunt u het intieme terrasje en de tuin betreden. Op de zolderverdieping vindt u tenslotte nog een slaapvertek met twee eenpersoonsbedden, ideaal voor uw kinderen. Er kan eventueel ook nog een luxe logeerbed bijgeplaatst worden.

De keuken is o.a. voorzien van een grote oven, magnetron en koffiezetapparaat. In de zitkamer vindt u een TV met schotelantenne, DVD/videospeler en een radio/cd-speler. Er is ook draadloos internet beschikbaar.