We hebben nog wat ruimte in februari, maart en april onze tip is; wacht niet te lang als u een vaste datum hebt om vakantie te vieren, te denken valt bijv. aan schoolvakanties en zo zijn er vast meerdere redenen waarom net dan, precies op die dag, in die week uw vakantie gaat beginnen.

Uit ervaring weten we dat sommige data erg populair zijn en dan is het vol=vol. Dit kan erg teleurstellend zijn zeker als je al lang iets aan het zoeken bent, er dan uit bent, wanneer en met wie…….dus¬†informeer gerust via mail en per telefoon of er nog mogelijkheden zijn om een weekendje, midweek of week bij ons te boeken. We kunnen altijd samen zoeken naar een geschikt moment voor uw vakantie.

Indien u speciale wensen mocht hebben kunt u dat kenbaar maken. Wij zoeken graag voor u het e.e.a. uit. Denk bijvoorbeeld aan speciale wandelingen, een jubileum, verjaardag, geleide stadswandeling door Maastricht (helemaal nieuw is het Boschstraat kwartier), Liège en Aachen.

Op voorhand kunt u al van alles vragen en dan goed voorbereid aan uw vakantie beginnen. Er bestaat ook een mogelijkheid om alvast boodschappen voor u te doen. Geef ons uw lijstje en wij zorgen dat alles klaar staat in de koelkast. Dit kan heel handig zijn bij late aankomst, druk gehad bij vertrek, geen plaats meer in de auto of gewoon het gemak!

U ziet wij zijn flexibel en staan graag voor u klaar, het is immers uw vakantie! Tot snel?