"PARADIESKE"

EEN UNIEKE ERVARING

IN EEN SCHITTERENDE OMGEVING

GENIETEN VAN EEN DRANKJE

OP EEN VAN DE SCHADUWRIJKE PLEKKEN IN DE TUIN ONDER EEN BOOM OF LEKKER LUIEREN OP EEN VAN DE LIGBEDJES

HEERLIJK WANDELEN IN DE OMGEVING

Ook uw hond is welkom!

DE BUREN

Routebeschrijving

achter Auto – vanuit Eindhoven/Maastricht:

Volg de A2 in de richting van Maastricht.
Neem enkele kilometers na Maastricht de afslag 57 ‘Oost-Maarland/Eijsden’.
Na de afslag rijdt u rechtdoor en blijft u de N627 volgen door de dorpen Mariadorp, Withuis/Moelingen (grensovergang).
Ca. 300 meter na de grensovergang gaat u linksaf richting ‘s Gravenvoeren.
Vervolg deze weg door achtereenvolgens de dorpen ‘s Gravenvoeren en St. Martensvoeren. Nadat u bij St. Martensvoeren onder de spoorbrug bent doorgereden houdt u links aan. Na ca. 2 kilometer rijdt u de bebouwde kom van Veurs binnen. Vervolgens slaat u bij de eerste gelegenheid rechtsaf een smal weggetje in (alleen bestemmingsverkeer). Het vakantiehuisje is dan het eerste huis links. De eigenaren wonen direct naast het terrein van het huisje, op nr. 3. Parkeren kunt u verder in het straatje ook aan de linkerkant achter een ijzeren poort.

Routeplanner

Auto – vanuit Luik/Verviers/Aachen:

Richting Luik; E40
Neem de E25 richting Maastricht.
Neem vlak voor de grensovergang afslag ‘Fourons/Voeren’.
Volg deze weg richting ‘s Gravenvoeren.
Vervolg deze weg door achtereenvolgens de dorpen Moelingen, ‘s Gravenvoeren en St. Martensvoeren. Nadat u bij St. Martensvoeren onder de spoorbrug bent doorgereden houdt u links aan. Na ca. 2 kilometer rijdt u de bebouwde kom van Veurs binnen. Vervolgens slaat u bij de eerste gelegenheid rechtsaf een smal weggetje in (alleen bestemmingsverkeer). Het vakantiehuisje is dan het eerste huis links. De eigenaren wonen direct naast het terrein van het huisje, op nr. 3. Parkeren kunt u verder in het straatje ook aan de linkerkant achter een ijzeren poort.

Routeplanner

Auto – vanuit Luik/Verviers/Aachen:

Richting Luik; E40
Neem de E25 richting Maastricht.
Neem vlak voor de grensovergang afslag ‘Fourons/Voeren’.
Volg deze weg richting ‘s Gravenvoeren.
Vervolg deze weg door achtereenvolgens de dorpen Moelingen, ‘s Gravenvoeren en St. Martensvoeren. Nadat u bij St. Martensvoeren onder de spoorbrug bent doorgereden houdt u links aan. Na ca. 2 kilometer rijdt u de bebouwde kom van Veurs binnen. Vervolgens slaat u bij de eerste gelegenheid rechtsaf een smal weggetje in (alleen bestemmingsverkeer). Os Paradieske is dan het eerste huis links.

Routeplanner

Trein/Bus – vanuit Visé of Tongeren:
Neem de trein naar Wezet/Visé (vanuit Maastricht of Luik/Liege), neem daar de trap naar de brug en steek de weg over. Aan de overkant, recht tegenover het station, ligt de halte van De Lijn 39b Tongeren-Voeren. Van hieruit vertrek elk uur een bus richting Voeren. Stap uit bij de eerste halte in Veurs (genaamd ‘Veurs 3’). Loop iets verder de straat in en ga bij de eerste mogelijkheid rechtsaf, je vindt Os Paradieske na 25 meter aan je linkerhand.

Routeplanner